Susu Nutrisi

Adakah susu jenama Omega plus boleh diminum utk ibu yg sedang mengandung?

4 Balas

saya dah terminum satu kotak.. baru prasan tak boleh.. apa effectnya tak? ad sesiapa yg dah pengelaman minum

12mo ago

Saya minum omega plus start 12w smpi lah 32w salah saya juga laa sbb tak baca teliti kandungan dan peringatan dlm plastik tu masa beli.. sbb mmg dri dlu consume susu ni. Masa cek 32w scan baby kurang berat dan kecil dripada minggu sepatutnya.. patut dah 32w tp bila scan berat dan saiz ikut 30w. Dr kata kecil skit je sbb scan tu pn + - juga.. Kalau baru sekotak tu xpe awk, stop minum dan ganti dgn susu lain.. saya ganti susu Hi Goat, nmpk review utk susu ni pn ok jg, baby lahir bebas jaundice dan berat baby pun normal katanya.. harap scan 35w nanti berat dan saiz baby dlm perut normal laa.