Pregnant anak kedua. Tapi anak pertama masih menyusu. 😂

adakah susu akan terus tak ada sebab hormon? akan membahayakan kandungan ke jika teruskan menyusu?

3 Balas

usia anak pertama? boleh teruskan bf if ibu takda masalah kesihatan. tak semua ibu, susu akan kering tapi kemungkinan tu ada begitu jugak susu drop. dapatkan nasihat dr doktor pro bf sebab doktor lagi detail pasal history pregnancy puan.

mcm adik ipa sy dlu .doc mntk slow2 stopkn ank bf ms dia preggy..sbb doc ckp jika truskn tkut nti mommy akan cpt brsalin ..wallahualam..better puan tnye pd yg pakar yg lebih tw ttg kondisi puan bagaimana.. #TAPSupermoms

Saya pun sama. Doctor kata lbh baik stopkan. Tp anak msh gak nak susu. Dlm 4momths preggy mcm tu dah takde susu. Dan dia sndiri akn minta botol susu.