Kawasan pelvis nyilu

Adakah sesiapa yg pernah mengalami kawasan pelvis berasa nyilu dan sakit? Skrg 36 minggu...

23 Balas

hello sis.. masa nak beranak meneran tu sakit celah kelengkang tu masih ada tak ? saya pun sdg mgalami sakit ni skrg..😥 due date dah limpas..

3y ago

hi sis bole try tgk video senaman utk cepatkan bersalin. search the circuit miles on YouTube

Sama 36w dah ni. Lagi2 masa baring, nak alih posisi mmg sakit dkt ctu. Nak bangun mmg amek masa.

sy 36w1d rsa nyeri tu dan sakit di punggung mmg x ble bwa bncang...smpaikn nk jln pun susah

saya tengah mengalami ny ,,tp saya baru 26week,,start masa 25week .. normal ke ye ?

Tngh alami makin dkat due lg la trasa nk jln nk pkai sluar ke pn susah sakit😣😣

Smelah kite. .klo malam tunlg terasa..time bgub mkm nk kencing tu aduyai..

Tengah alami sakit n nyilu di kawasan pelvis😌 sekarang dah 38w2d 😊

Sy rsa jgk...sakit ckit..bila berjalan rsa ngilu² msti terkuncil...

sy 36 w.. nyilu la bawah ni..nk jln sakit..tanda bersalin ke ni?

sape dkt sini due 23/7?kite geng❤️anak first 😘👶

4y ago

Dah2 Takut ni... Excited pun ade.... Minta segala urusan dipermudahkn...