Salam nak tanya Normal ke Kalau pregnant 6w jantung tiba2 laju dan tangan sejuk

Adakah sebab darah rendah?

6 Balas

Sama dengan saya , trist 1 memang kaw2 berdebar , jantung laju , tangan kaki sejuk . Kene banyak bedrest awak & try pergi klinik check HB . Saya aritu memang Hb low , kalau rasa penat / datang macamtu rehat yaa ..

Hb low kot kalau debar2…sy awal2 pregnt jntung lju gk..sy mmg hb low…tp apapon next checkup rujuk dgn Dr..

tak normal. mungkin darah rendah, mungkin benda lain kaitan jantung paru2 saluran oernafasan etc. nanti cek ye

most probably ya. boleh jadi juga sebab GERD.

Better jumpa doktor sis.