ingin hamil selepas kwguguran

saya dah setahun keguguran, dan bulan ni 10 hari lewat haid. but lusa haid, tempoh haid sekadar 5 hari. so sukar ke lekat kembali selepas keguguran#ingintahu #pleasehelp

8 Balas

bergantung atas orang sis. Sy lepas gugur ngam2 3 bulan alhamdulillah pregnant. Salah satu usaha kita is, kawal makan. gula tu salah satu punca ketidaksuburan jugak

depends. klu period u regular, boleh try track hari subur dgn strip opk. klu x sila rujuk dktr utk check sama ada ovary / sperm dlm keadaan ok

Sya lps setahun jugak bru lekat.. tu pun slps ambil ubat betulkan circle. Sbb slps gugur hormon makin teruk haid x teratur.

Gugur ms kndgan brp week sis..saya chemical prgnncy 5w trun darah mcm period biasa bln 7 hrtu alhamdulillah rzeki bln 10 lps tu.

7mo ago

8 minggu, janin jatuh sendiri

gugur dulu sebab apa? ada je org baru bbrp minggu gugur dah blh lekat, so atas org

Bergantung pada org sis. Saya lepas gugur terus lekat juga. Skrg dah bersalin

ikut rezeki masg2.. ade yg lps gugur trus lekat..

depends