Lewat datang haid

Saya lewat datang haid selama 8 hari adakah haid saya tidak normal.. dan badan saya lemah, perut kembung dan terlalu sakit kepala..apa punca nye mohon perjelasan

4 Balas

kalu sy, sy tggu je sebulan samada akn period atau preggy. pd msa yg sma sy jga pemakanan dn aktiviti. lps tu, bru check. mmg btol preggy lps tu 😁

4y ago

sy check slps bgn dri tidur pagi tnpa breakfast dn minum apa2...check dlm keadaan mamai 😅

saya kalau boleh nk test tunggu sampai 1 atau 2 bulan sebab nak pastikan saya betul2 pregnant

test upt sisi

#sis