Gugur atau darah beku..

Adakah saya gugur?

Gugur atau darah beku..
11 Balas

penah jadi mcm ni masa week 12, mmg berketul-ketul mcm tu la kluarnya.. mula2 rasa mcm pnas ja darah cair mengalir, lepas tu baru kluar ketulan mcm tu. tapi tak tunggu lama dah, pad pun tak sampai 15 minit dah full. terus pergi emergency je, masa doctor nak scan pun memang jatuh depan dia seketul. tpi baby okey la no problem,cuma ada darah beku je..kena tahan dkat wad sampai habis bleeding baru boleh discharge.. so better pergi hospital,jgn tunggu lama2 bab ni. lewat sikit takut menyesal sampai bila2.

4mo ago

Puan saya nk tnya . Lepas keluar darah tu puan ada check utp tak?

saya pun pernah macam ni 2 kali.. alhamdulillah baby ok.. sis terus pergi hospital je k.. doc akan masukkan speculum kat bawah tu utk check.. dan bagi ubat duphaston.. selalu bersangka baik dengan Allah dan semoga sama2 kita semua dipermudahkan urusan.. aamiin

2y ago

banyak tak darah sis masa ni? kandungan selamat? berapa hari sis duduk wad utk stopkn darah?

better sis g je hspital x yh post dlm neh kdg ibu2 dlm neh x ad pgalaman mcm tu..kn nurse dh bg tau kalau ad drah trus ke hspital..sy doa kn smua nya slmat ye sis..

pengalaman sy keguguran keluar isi ikan... n lepas 3 hari keluar darah bantal mcm sis nih... utk kes sis.. better pergi hospital check..

12mo ago

darah bantal keluar selepas 3 hari kantung dah keluar ke? sis gugur week berapa?

Kalau Kantung, rupa dia lebih kurang mcm isi perut ikan. Kalau kantung tu dh kluar.. Mmg gugur la. Saya pernah gugur

2y ago

saya ada keluar putih² kemarin saya pendarahan keluar putih semacam isi perut ikan lepas tu d susul lah darah banyak sangat dan keluar gumpalan darah yang amat besar Bun...

xtaw nk ckap.. better g emergency terus la , klau drh kluar byk mcm period tu kemungkinan akn keguguran

heavy bleeding x sis? better sis pergi ke emergency.. tunjukkan gambar, or bawa darah beku bersama2..

3y ago

betul sis, tunjuk gambar pun xpe, nti doc akan scan rahim, utk confirmkan..

refer hosp la sis cepat2 ke emergency .

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

Better pergi emergency cepat2