scan 5 minggu tak nampak kantung.

Adakah normal scan kandungan 5 minggu tapi tak nampak apa2?

112 Balas

sy rasa normal, dulu sy scan 5 weeks ada nampak tapi kecik je dlm 0.34cm. tu pun kena Dr yang pandai cari.

Saya pon period delay 14 hari tapi UPT masih negetive lagi…perut rase mcm cramp xpernah lambat mcm ni

Saya pon pegi scan 5 minggu & doktor pon cakap still xnmpak apa2 lg.. Tggu lagi 2 minggu dtg scan plk

Normal. Sy pun scan 5 weeks x nmpk apa. Dtg blk 7 weeks dah nmpk kantung and heartbeat baby

dgn sya 6 week nmpak kantung...scan blik 2 minggu nmpak si jantung hati mmy dh.....sabarlah sis.....

saya 5 minggu juga .scan di perut tak nmpak .Bila scan dari bawah baru nmpak ☺️ .Alhamdulillah

sy pun masih cramp.lg..dh 5weeks 6 days...cuma dh kurg sikit.klau last week..teruk cramp.smpai xboleh tido

2y ago

saya pun skrg 5 minggu 6 hari.. kerap cramp.. tangkap pinggang.. susah nk tydo

Saya 12 minggu baru nampak kantung aritu 😂

3y ago

doc ckp normal x sis?

hai sis Marlina, sy baru tgk posting awak 4minggu Lepas ni, skg MCM mne..preggy da brpe bulan

sya tak check lagi dh 5minggu jgk. doctor prefer suruh dtg 8minggu utk scan.