Sakit Tulang

Adakah normal rasa sakit dari tengkuk hingga tulang belakang sebelah kiri? Tulang tangan pun ikut sakit berbisa, malam2 lgsg xbleh tido, paksa diri sampai kadang menangis tetido. Adakah normal? Sy dh preggy 3 bulan, dari minggu pertama lagi sebelum tahu sy preggy sy dh start sakit2. Tolong mcmana nk buat ni?

2 Balas

Normal sis sakit tuh.. sis kena minum air susu.. kalsium makin berkurang bile preggy sbb nya baby serat dari sis..

Normal sis.. Sis try mnum susu or mkn pil kalsium.. In sha allah nty lame2 ok laa tu..