Assalamualaikum.. urat tegang dari pinggul ke betis kandungan 7 minggu

Adakah normal.. perut selalu kembung & berangin..

5 Balas

Waalaikumussalam, normal tu awk. Saya pun mcm tu masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

maaf puan sy kurang psti ttg ini.sbb sy tidak pnh alami nya..mg dpmudahkan segala urusan puan aamiin #TAPSupermoms

Normal kot sis.. Saya awal pregnant selalu kembung perut... Masuk 4bulan alhamdulillah kurang dh

kembung tu hormon ngamdung.urat tegang tu kene byk ambik kalsium.kene mengkarung t lg truk hihihih

normal