Baby masih songsang ni minggu 37

Adakah normal? Mcm mna nk bagi baby pusing?

2 Balas

doa..dan tawakal..awak jgn stress²..kalau kene csec pun itu rezeki..takpala... mcm saya dulu pun sama.. siap pergi berurut.. mmg dia berpusing..tp anak saya berak dlm perut..akhirnya csec jugak.. bila doc keluarkan siap ckp..oooo ini budaknya..patutlaaa susah nak keluar..tali pusat dah lilit leher.. so doakan Allah berikan yg terbaik..yg pasti biar kedua² selamat..kalau Allah kata nak bg mak merase csec..buatlah camna pun tetaplah jadi... so jgn stress²..doa dan tawakal..ckp baik² ngan baby..kalau ianya mendatang kemudaratan..permudahkan jalannya...

Waktu solat, cuba sujud lama sikit. Inshaallah, dan berdoa wahai allah yg maha membolak balikkan, kau balikkanlah anakku kepada kedudukan normal. Inshaallah sis..