keluar darah

Adakah normal keluar darah di awal kehamilan? usia kandungan saya baru 4 minggu

5 Balas

sy pon mgalami bnde yg sme mse prgnt 9week...skrg anak ke 3 & smua prgncy sy ade bleeding ..mmg better ke klinik...sbb boleh cek & scan bby ok or x...lg senang kalau ke pakar o&g..alhmdullilh skrg bby still ok & dah 12week...hopefully sis pon bgitu..

4y ago

alhmdulillah smoga sis & baby xde pape & kuat...insyaallah...jaga diri...

tak kisah la darah sikit ka banyak kaa.. better direct ke hospital jangan tanya dekat sini.. klau sis tanya dekat sini org cuma akan bagi pandangan.. dekat hospital dr boleh scan and tgok keadaan baby okay atau tak. takut ia mmbahayakan.. baik ke hospital

Refer doc sis ASAP more better..

tak normal. pegi klinik terus sis

Pergi hospital terus sis