Keluar darah

hi mommy nak tanya normal ka keluar darah usia kandungan 38-39weeks?

3 Balas

tanda nk bersalin tue sis...dh ckup bulan tue,dh blh bersalin pn...prlu kew hsptal trus tue,mna tau jalan dh buka...sy pn menunggu hri juga 37w,msih blm trun tanda apa2..

2y ago

tp takda sakit apa2 rasa cramp je takut sakit tu false contr je

alhamdulillah sya dah selamat besalin kak terima kasih sbb bg tunjuk ajar

2y ago

tahniah dik..akk 37w..keluar lendir jaa..xberani nak check jln sbb xsakit lagi..tunggu laa dulu dlm sehari dua..

tanda tu..g spital dik

2y ago

kalau tak g klinik yg boleh check jln..kot² dah bukak