Scan doktor kata dinding rahim tebal tunggu 2 minggu untuk scan

Adakah normal? Atau tanda nak period sbb sy mmg period xteratur nie firstime scan sbb badan rasa lemau sangat tibe2 demam dan kepala terlalu pening..kalau ikt kan 2.6 first period takpi bulan 7 xdtg2 lagi...risau dan berharap sngt ada baby lekat...

2 Balas

Kalau nk period pun dinding rahim akan menebal. Dah check upt tak sis?

10mo ago

Kalau tuang urine sekejap je terus naik samar tu considered pregnant dah tu. Cuma masih baru lagi. Alhamdulillah tahniah awak.. tunggu lagi 2 3 minggu ya utk scan.. scan awal2 mmg tak nampak apa lagi

Dah cek +ve sy guna clear blue

9mo ago

macam mana,awak betul2 pregnant tak?