Saja Tanya

Adakah kencing dalam keadaan cangkung boleh menyebabkan air mani keluar lalu mengakibatkan pensenyawaan tidak dapat berlaku?

Saja Tanya
5 Balas

Tips saya masa nak lekat tu kan, bersama masa pukul 4pagi🤭 lepas bersama tu saya isi bantal bawah punggung dan biarkan dulu dalam bape puluh minit baru bangun cuci dan mandi wajib teruss . Saya 2tahun lebih tak lekat, tulah kali pertama saya ikut tips kawan saya , terus bulan depan saya pregnant. Heheh

Cangkung memang air mani keluar. Sperma dah berenang masuk. Air mani dan sperma dua benda berbeza sis

Lps bersama eloknya jgn cuci dulu. Biarkn dlm 10-15minit baru cuci.

Air mani memang keluar. Yang masuk hanya sperm.

4y ago

Betul. Sperma dgn air mani berbeza. Gali ilmu lagi sebelum gelakkan orang ye sis marissa tu.

Tak