Nak tanya..

Ada tak ibu2 lepas bersalin czer/normal. Lepas kencing atau mandi bila dah pakai seluar, kadang cangkung ke macam ada air keluar. Tapi taktahu air apa. Keluar sikit je. Tak sure dari miss v atau tempat kencing.

1 Balas

rasa tak air tu?kalau rasa sakit baki kencing

9mo ago

saya haritu lepas czer jadi mcm ni. and each time bangun dari baring, selang beberapa minit, akan perlu ke tandas, tak boleh tahan. doktor cakap sebab mungkin kesan ubat bius tak habis sepenuhnya, jadi otot pundi kencing kita tak boleh contract betul2 lagi. kena banyakkan kegel, pantang betul2, bg rangsangan supaya darah jalan lancar & ubat bius cepat keluar dr badan