33 week kaki dah bengkak

Adakah itu tanda nak beranak ke

7 Balas

saya dari 20w+ dh bengkak, dgn jari² sekali mengembang. cincin semua dh tak muat. tapi time check up Dr ada juga pantau, so far takde masalah. skrg dh 34w kaki still sama mengembang & terpaksa tukar size kasut yg besar. sy rasa mungkin sy sebab keturunan sama, sebab semua kakak saya sebelum ni pun time pregnant alami benda yg sama

tu bengkak air atau edema..tapi kalo checkup bila misi tanya, kaki ada bengkak x..cakap je la kaki bengkak, nanti dorg akan pastikan samaada bengkak air atau x.

Sy dari 20w lagi dh bengkak hehe. Now 34w. Tido tinggi kan kaki dgn bantal. Bgun pagi berkurang lah bengkak nye

Xdelah sis bngkak tu biasa , mcm sy 30w bngkak kaki bnyk jln 😂 skng 34w xde bngkak plk

sye dr 7buln bengkak..skng dah 37week..mkin menjadi bengkak nye

Sy dh 34w 4d xde bengkak lgi kaki.. tunggu jugj bila nk bengkak

Takde lah..biasa tu bengkak