Kepastian

Adakah ini mmg saya pregnant..wt period 4 hri ..😨😨😨

Kepastian
11 Balas

Dah naik samar samar mata kasar usually pregnant la sis . Kalau tak naik line langsung ye lah tak pregnant. Boleh terus ke klinik untuk check darah for double confirmation. Pastu kalau dah tau pregnant gi klinik kesihatan ibu dan anak buat appointment for first check up. Bawa IC dan sijil nikah.

3y ago

Tq Sis..sbnr nya ni bby no 3..cuma na double comfirm shja..sbb mcm x percaya sbnr nya..😬tkot mata sye Slh pndg..hee