Kepastian

Adakah ini mmg saya pregnant..wt period 4 hri ..😨😨😨

Kepastian
11 Balas

Dah naik samar samar mata kasar usually pregnant la sis . Kalau tak naik line langsung ye lah tak pregnant. Boleh terus ke klinik untuk check darah for double confirmation. Pastu kalau dah tau pregnant gi klinik kesihatan ibu dan anak buat appointment for first check up. Bawa IC dan sijil nikah.

2y ago

Tq Sis..sbnr nya ni bby no 3..cuma na double comfirm shja..sbb mcm x percaya sbnr nya..😬tkot mata sye Slh pndg..hee

Ari ni try yg clear blue pnya..mmg sah sye pregy..husb x thu lgi..xthu nk ckp mcm mne..ank yg second..2 thun..first 5 thun..

2y ago

Tahniah sis

Alhamdulillah dah ada tu sis tahniah, nak lebih confirm check guna digital yg clearblue tu..

nak Tanya juga .. sye lewat 2 hari .. adakah ini positif? samar sangat hmm

2y ago

okok baik sis.. thanks 💕Moga ada rezeki inshaa Allah ❤️

Alhamdulillah positif puan. Kalau macam saya positif tk?

2y ago

Klau tgok bebtol..mcm x nmpk double line..mgkin bole try lgi nnti..sbb sye lewat 3 hri pn 1 line lgi..Sok nya try..bru naik line samar..

tahniah ya puan...take care

alhamdulillah positif sis..

positif puan..tahniah

2y ago

Tq Sis..🥰smlm check x naik double line..sbb da lewat 3 hari..jdi try lgi ari ni..naik plk double line..cume na kepastian..tq Sis..🙏🏼🥰

pregnant ni

pregnant