sakit bawah perut dan ada darah bila kencing

adakah ia normal bg 10week ad spotting?

6 Balas

cmne keadaan awak dan bby ? oky ke?? sy spoting jgk masa 10w tp takde sakit perut . buat muncung itik katanya vagina luka sikit . doc bg ubat kuat rhim makan untuk 5 hri . semoga kandungan awak baik baik je ..

sy baru sembuh dari kencing kotor. sakit perut time nak kencing. dan ada darah dalam kencing. kena on ubat antibiotik setiap 8 jam sehari, selama 5 hari takbole puasa. sy trimester kedua.

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting / bleeding awak. kalau darah penempelan hanya berlaku 1@2x masa 4@5w shaja. segera ke klinik atau hospital ya

1y ago

most wc awak. semoga dipermudahkan urusan awak. semoga baby dlm keadaan baik2 shja smpi awak bersalin nnt❤️🌻

kalau ada darah pergi hosp cepat sekiranya time kencing sakit xlawas keluar darah air kencing menandakan kencing kotor

doc ada pesan jika ada sbrang pendarahan ketika hamil xnormal.kne cpt g check.

1y ago

sya dh ad dkt hspital ni..tq ye😊

Tak. Sila pergi ke klinik