Betul atau tidak?

Adakah clearblue digital ni accurate?saya baru buat fet(ivf) 15/3, saja nak check sebab perut asyik bloated dan kepala pening sangat..risau clearblue ni tak betul je #ingintahu

Betul atau tidak?
13 Balas

Sy pun ivf sis, ms 2nd ivf sy pnh check guna clear blue ni hr ke 6 mmg die show pregnant 1-2wks.. bila check beta failed. So 3rd ivf ni sy dh x guna clear blue sbb ad yg ckp clear blue detect ubat dlm bdn kita sis. Ivf cycle dgn normal cycle tk sama sbb bdn kita bnyk ubat. So yg 3rd ivf ni sy guna upt yg plg murah dy 8 sy check naik faint line..the next day sy nk confirm yg sy btul2 pregnant before check beta, so sy test pg petang makin lama makin naik double line. Alhamdulillah skrg sy dh 6wks sis.. sis b strong, bnyk bersabar & yakin tau.. semoga awk pun mcm saya kali ni usaha kita Allah swt perkenankan.. 🤲🏻🤲🏻

2y ago

Sy buat di sophea fertility centre kt PJ. Preparation sy cuma consume acid folic vit D Q10.

insyaAllah sis betul tuu.. nak lagi sure, check klinik dalam 3 minggu lagi / check terus dengan doctor sis buat ivf… semoga diberi keajaiban ya sis. alhamdulillah

Clearblue laa pregnancy test yang paling betul and tepat sis. Sebab tu harga dia pun lain dari yang lain. Tambah pulak sis beli yang digital ni haa.

Sis pn ivf tpi sepanjang 2ww sis tk check upt Dr tak bgi lpas check beta bru saha sis pregnant twins baby

Aminnnn InshaAllah. Most of the time memang clearblue terpaling betul sekali haha.

Untuk comfirmation, kita akan ambil beta hcg usually day 10 post transfer

Clear blue 99% accurate , kalau naik pregnant tuh betul la tuh , tahniah sisss

Tahniah sis samalah klu buat ivf lepas 7hari pun dah boleh detect.

Clearblue la paling betul sekali sis 😅 mahal wooo 🤣

Betul la tuh . Kalau tk pastu cuba test kali kedua