Luangkan masa dengan pasangan anda sejak kehilangan kehamilan?

Adakah anda bercakap antara satu sama lain? Atau pergi berjalan? Atau mungkin hanya duduk(diam) bersama? Apakah perkara yang anda lakukan dengan pasangan anda?

3 Balas

Waktu saya hamil dulu, suami saya memang selalu luangkan masa bersama dengan saya. Biasanya sebulan sekali akan pergi short getaway untuk tenangkan fikiran dan cipta memori baru :)