Sertai Tinjauan Panel Isi Rumah dan Menangi Baucar Hadiah Grab bernilai RM 100!*

Adakah anak anda berusia 4 tahun ke atas? Daftar di sini untuk menyertai Tinjauan Panel Isi Rumah sekarang dan berpeluang memenangi Baucar Hadiah Grab! (Hanya untuk 10 ahli bertuah) Penyertaan anda penting dalam membentuk masa depan. Link di sini: https://tap.red/q6e8p Terma & Syarat: 1. Untuk layak menyertai, anda mesti: - Ibu yang mempunyai anak 4 tahun ke atas - Warganegara Malaysia - Bermastautin di Semenanjung Malaysia (Kecuali KL, quota sudah mencukupi) - Perbelanjaan Isi Rumah Bulanan melebihi RM 899 2. Sila semak dan pastikan alamat e-mel dan nombor telefon anda adalah tepat supaya mudah dihubungi. 3. Kemas kini alamat rumah terbaharu anda pada aplikasi untuk memastikan kami dapat menghantar hadiah jika anda memenanginya. 4. Sila jangkakan panggilan dari eksekutif Kantar dalam beberapa minggu ini. Sila ambil perhatian bahawa mereka tidak akan meminta butiran bank atau maklumat peribadi anda melebihi dari apa yang telah anda hantar. 5. Jika anda telah mengambil bahagian dalam Tinjauan Panel Bayi yang dijalankan oleh Kantar, anda tidak dibenarkan menyertai Household Panel Survey

Sertai Tinjauan Panel Isi Rumah dan Menangi Baucar Hadiah Grab bernilai RM 100!*
6 Balas

Oh haritu ada dpt panggilan dari kantar tp tak sempat nak pickup sebab tengah uruskan anak2

👌🏻

👍

👌

👍