Adakah aku gagal?

Adakah aku gagal jadi ibu ? Hanya kerana aku tak berjaya susu kan anak aku sehingga 2 tahun.. Dari dia lahir susu badan aku mmg tak banyak, dulu suami aku support and tak de isu apa apa. sejak mengandung no 2 ni tetiba dia pertikaikan pasal susu badan. Sedangkan dia tahu masa anak sulung aku dah habis berusaha susu kan anak aku sampai aku paksa badan aku tambah plak anak aku meragam dari malam sampai ke subuh. Tapi tetiba dia persoalkan. Aku gagal ke sebagai seorang ibu? Hina ke bagi anak susu botol, hina ke tak de susu badan yang banyak.😔😔

1 Balas

sis,as long as perut ank kenyang, tak meragam...jalan terus. bab penyusuan bdn ni...husband support penting, selain dari pemakanan...bantuan dia dari segi mental fizikal sgt perlu. klu takde, buat la mcm mana pun, u akn failed.