ajinamoto

Adakah ajinamoto x boleh di ambil ketika hamil? Selalu suda ni ambil ajinamoto ketika masak sbb klw teda ajinamoto x sedap tu makanan???

2 Balas

Better not to take because sodium content is very high which can cause high blood pressure during pregnancy and lead to complications such as preeclampsia.

😅 tak perna dngar pulaa xbole ambil

5y ago

Kan🤣apalah rasa nya tu klw teda ajinamoto, kunyit pun xboleh juga😅balik²sya makan sup ikan cmpur kunyit sma ajinamoto