Gula Tinggi

Hi ada yg sangkut gula ke masa pregy ni.. Saya hari ni kena BSP, first result pagi 5.4 nurse ckp tinggi?? mcm mana saya x preg pun memang gula klu puasa 5.1 - 5.2... Aduhhhhh bacaan mlm 5.1 lepas 2 jam mkn..stressss!!!

1 Balas

Sy pun sangkut. Tp first day bsp dua hari lepas result mcm x seimbang. Time after lunch result sy 6.2 pastu time mlm 3.6 je 😅

5y ago

Saya pun tadi 5.4, 5.2, 6.2, 5.1 4 kali. Frust jugak bila nurse ckp kena buat lagi sekali lagi 2 minggu🙄🙄