Ingin bertanya??

Ada yg pernah pakai clearblue ni x ...untuk tesk kehamilan...blh tau berapa kali blh pakai ??

Ingin bertanya??
21 Balas

Sekali je ni. Better sis beli yg murah2 dlu, then cek. Bila dh keluar double line, boleh guna yg clearblue ni. So boleh tahu pregnancy week ke berapa

tu tulis 1 test.. result sampi 24jm..lpas tu ilng n kne buangg..

clearblue or mana2 upt test kehamilan mmg pakai sekali shj sis

Every upt boleh pakai sekali sja, boleh baca kat instructions

segala upt walopn murah . sekali je boleh guna..

memang mahal sikit yg ni. tpi sekali je boleh

Semua upt bole pakai sekali je. Pakai buang

pki skli je sis..mne2 upt..pki buang..

pakai skli je sis

Sekali je boleh pakai