Keluar lendir coklat tp sikit, beberapa hari sebelum period, tapi darah tak keluar pun,ada yg pernah

Ada yg pernah alami

1 Balas

Hi sis! Dah cuba check upt? Kalau bukan tanda awal period, boleh jadi implantation blood. Tapi implantation blood ni kuantitinya sangat sedikit dan keluar dalam 1-3 days only

2y ago

sy pun tgh alami mcmtu..2hari sebelum period mcm kluar keputihan brown,hari ke 2 coklat tp kejap je.harini dah xde kluar apa2.period due shari.adkah tu implantation? sis pregnant ke?