Similac Mom

Hi, ada yg penah try susu similac mom nie x? Ingt nk beli susu nie...

13 Balas

elok sangat , saya minom juga . cuma cara bancuh la saya pun bancuh pakai air panas tp berketul ketul ada orang cakap bancuh pakai air suam baru ok .

Saya memang minum similac mum sepanjang pregnant ni. Sedap. Tapi kena guna shaker utk tak bagi berketul.

Similac manis & berketul. So far sy paling suka Frisomum gold. Tak manis & light taste.

Sy dah try similac mom. Okay je. Tapi frisomom lagi sodap. 😅

Sy minum..ok je setakat ni..baru smggu..

okay sngt2....bnch gna air suam jgn gna air panas...

4y ago

Sy guna air suam, berketul halus..

ada yg kata elok sbb tak manis sgt

5y ago

Hehe.. Ok2.. Tq sis

Frisomum tak manis. Sedap je.

Sy dah try, sedap sgt

Sy minum Similac Mom,ok sdp rasanya perisa vanilla😊😊

4y ago

Sya bancuh guna air biasa je..xpanas..xsuam.so far dh xberketul