similac mom

Siapa minum susu similac mom? Okay tak rasa dia?

10 Balas

Sy mnum 1 tin je tu pn jenuh nk abihkan, sbb xkena dgn tekak😅 lps tu tukar ssu kambing lazz baru sedap😋

Pd sy, rsa ok je.. kurang mnis dr anmum.. cuma pelik, mcm berketul halus bila dibncuh dgn air suam..

2y ago

Saya buat guna air sejuk je sis. Tak berketul dan sedappp 👍🏻

Rasa ok la.. cuma kdg2 ada yg tdak ssuai. Mcm dlu sya minum tu sya cirit birit.

4y ago

Yes, obviously.. And tgk klu ada gula atau takda.. The best milk for mother is the ones yg takda gula

Rasa dia tak ngam dgn saya.. Rasa vanila tu kuat sgt buat sy loya.

ok sgt sy minum..tgk ats penerimaan bdn msing2..dri hb 11.5...naik 13...

3y ago

ats bdn msing2...susu apa pom klau serasi ..insya Allah blh naik kn hb ..

Pada Saya. Rasanya x sedap berbanding frisomum

bgi sya Manis and meloyakan 😅 sya consume anmun

Xsdp n jadi kuat buang angin n membuang.

Ok lagi2 bab membuang.

4y ago

Takdelaa sembelit yaa

Ok lah