Susu similac mom ok tak ?

Hai momies , ada yang pernah try tak similac mom ni ? Ok tak ?#firstmom

Susu similac mom ok tak ?
5 Balas

sye ade susu ni setin...haritu beli mmg x boleh minum.rse nk mintah ubat maltofer yg sirap pon ade dgn ubat iberet mmg x boleh nk mkn..jenis suke beli sekli bnyk2 tibe x boleh masuk membazir je..skrg minum susu calla, susu dutch lady yg strawberry..dngn jus mamariam je spe nak nnti bg almat sye boleh poskan..😊😊

1y ago

cmne nk pm sis

Hai. Pernah. Bagi saya okay minum. Tapi kalau nak try better dapatkan sample dari klinik swasta atau website brand tersebut. Kalau terus beli 1 tin takut tak sesuai dah membazir

sy pernah try minum similac sekali je...myb sbb ada bau2 perisa vanilla kot.that y sesetengah xdpt minum.

saya minum similac okay, sebelum ni minum anmum rasa nak muntah. Tapi similac alhamdulillah okay 👍🏻

Saya mmg minum similac. Alhamdulillah okay . Minum suam2 je baru larut tepung susu tu.