Anak Pertama Meragam

Ada yg mengalami masalah ni tak? Sy baru 1st trimster tapi si abang ni asiklah mengamuk,menangis tanpa sebab...sikit je punca dia akan mengamuk...padahal awal-awal lagi ni dia cam ada instinct laa...

6 Balas

anak sulung saya pun bru nk msuk 2thun ni ..sllu dia bole tdo sndiri main sndiri .. now nk brkepit 24jam tdo kene pluk klu x pluk pun dia nk tgn saya jadi bntalnyee klu dia tbngun saya belakngkan dia mesti nangis trus. kene menghadap dia je so dia bngun dgn snyuman 😅. nk msak pun sush sb dia ikut. bahaya tkut trkena prcikan mnyak ape smua .. g tndas pon ikot 😌 sllunya bg fon je dah ok tp skrang dia nk ikot jugk . kalau ada bapa dia dpt la saya reht skit . saya faham dia nk prhatian lebh sb nk ada adik dah . tp kdang tu smpai saya stress naik rimas 😅😅 taktahu la kalau adik dia dah lahir nanti