Anak Pertama Meragam

Ada yg mengalami masalah ni tak? Sy baru 1st trimster tapi si abang ni asiklah mengamuk,menangis tanpa sebab...sikit je punca dia akan mengamuk...padahal awal-awal lagi ni dia cam ada instinct laa...

6 Balas

Samaa! Saya pun tengah alami benda ni. 1st trimester buat perangai sesikit. Ingatkan mungkin kurang perhatian sebab saya mabuk teruk memang tak larat langsung. Masuk 2nd trimester dah okay banyak luang masa dengan dia pun makin menguji😂 Sikit lagi nak masuk 3rd trimester ni entah la macam mana nanti hahaha