Czer Dan bayi setahun (Pregnant lain 1m)

Ada yang pengalaman tak, tiup semangat sikit 🙏❤️

3 Balas

Anak saya 1 tahun 1 bulan. Ceaser. Tapi rasa macam nak mengandung lagi. Cuma bile pikir nak mengandung tu je terus rasa takut nurse bising. Lebih takut kan nurse bising dari keadaan diri sendiri. 😅😅 Apepun, Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan.

sme la. czer 12/2019, baby skarang setahun 2 bulan, sy pulak prgnant nak masok 8w skarang. blom buat buku pink lagi. takot nurse n doc. family pon sy tak bagitahu lagi.. nanti takot ada lak pandang serong, hmmm

4y ago

Fikir hal baby je, ala biasa la tu orang lain bebel sbb fikirkan keselamatan kita. Kena bebel nnt kita sengih2 jela, nak buat cemana kan. Bukannya kita mampu nak kawal masa depan 😩

Mula2 je kna marah, nnt lma2 misi pn bosan dh nk marah2 😅 Pnglmn sndri ank 10bln (czer), tgh pgnnt 7bln, ap blh buat 😅

1y ago

Maksud sis, anak sis baru 3-4bulan camtu sis pregnant lagi ke