Buka apa hari ni?

Ada yang dah mula nak ke dapur memasak ke tu?👩‍🍳 Atau ada yang dah siap memasak? 😍 Jom kongsikan sikit apa menu berbuka anda semua harini?😋 Jangan lupa muat naik gambar di Photobooth kami menggunakan bingkai istimewa BUKA APA HARI INI sekali ya 😘

Buka apa hari ni?
3 Balas

Sambal hati kot. Sayur tumis bayam😉 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Nyummy

roti john percik ayam sayur sawi tumis air

3y ago

Percik ayam! lauk Kita sama😋

daging masak halia dan siakap 3 rasa

3y ago

Hehe ayam masak halia admin masak tumis je kan? Kalau ye sama lah tu hehe. Ni bahan-bahan nya.