Normal ke kedudukan baby songsang kalau 26 minggu ?

Ada yang boleh share tak ? Or ada tips ke? Doctor kata takperlu risau . Tapi saya yang risau dok fikir . #bantusharing

6 Balas

normal ,saya 32 minggu kpala kat bawah , 34 minggu dia naik balik, skrg 36 minggu alhamdulillah dah kat bawah balik kpalanya

2y ago

Terima kasih awak atas sharing nya . Ramai cakap normal . Alhamdulillah . So takdelah saya nak fikir sampai stress . Risau jugak sebab doctor punya feedback tu macam seolah tak normal .

normal klau 26weeks, jgn risau ye.. sy nk masok 35weeks pun songsang lagi.. hrap bby bole pusing lagi..

2y ago

Aamiin Aamiin . Harap harap semua nya ok . Semoga urusan awak dan bby dipermudahkan . Aamiin 🤲🏽 terima kasih siss atas sharingnya

Awal lagi tuu. Nanti dah 30w ke atas banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari 😁

2y ago

Aamiin in shaa Allah ❤️🥰

Normal sis. Yg tak normal kalau still songsang masa 32 weeks.

2y ago

Alhamdulillah siss normal . Sebab doctor yang saya selalu checkup tu dia cakap macam buat kite risau .

Normal. Bby boleh bpusing smpai 36w.

2y ago

Sama2. Jgn risau ya mummy ☺️

Sblm 28w mmg normal sonsang.

2y ago

Lega lah sikit if normal . But doctor yang cakap masa check up tu buat kan kite risau 🥲🥲 thanks for sharing 🤲🏽