ikhtiar hamil

Ada x yg amalkn pati delima gulsan utk ikhtiar hamil? Ada yg menjadi x?

3 Balas

Saye dulu ikhtiar hamil saye g berurut betolkan peranakan sebab saye pernah excident pastu saye g bertangas utk keluar toksin dalam badan . Pastu saya amalkan jus mamom hope 2 botol . Sambil2 tu saye mintak doa mak saye utk saye hamil . Alhamdulillah . Setahun kawen dah lekat 😊 .

5y ago

Sy dh try mamom hope tp xmjd...berurut pn dh...bertangas je blm...

Jus delima okay tapi so far kebanyakkan Jangan gulsan sebb manis Bukan kondem produk tapi jus delima buat sendiri lagi baik

Mkn jamu je sis untuk suburkan rahim

5y ago

Jamu manjakani perapat namaye sis cri kat kedai jamu