Hamil 10 minggu

Salam Sy nak tnya Ada x ibu2 hamil yang amalkan pati delima gulsan ketika hamil? Sy baru nk Cuba .. #ingintahu

4 Balas

sy tnya doc.. doc xbg sbb kndungan gula dlm tu tggi tkut nnt dpt gdm, tp sy still jugak nk ambik sbb sy ad drh tggi.. ap sy taw jus delima ni mmg bgus nk kawal tekanan drh, jd sy amik je.. then alhamdulillah la sy xdpt gdm pun mungkin srasi gn bdan sy

Doktor sy tak bagi. Sebab dah banyak campuran and gula tinggi. Makan buah delima lagi elok

Kat sini ada bagitau...sy amalkan delima gulsan ni...

3y ago

tq atas sharing .... ☺️

Baca ni..