Jus Pati Delima Gulsan

Haii mommy semua, Saya nak tanya, Untuk Jus Pati Delima Gulsan nie bagaimana cara untuk mengamalkan?! Campur dengan Air atau terus minum macam supplement mamariam tu yea? mohon bantu.. Baru nak try..ikhtiar nak naik kan HB.. Terima Kasih😊

Jus Pati Delima Gulsan
2 Balas

Boleh makan terus 2 sudu besar lepastu minum air dan boleh juga masukkan pati delima 2 sudu besar di dalam cawan campur dgn air ☺️

2y ago

Terima Kasih sis..Saya akan cuba dengan kedua2 cara sis bagi..😊

Kalau saya terus minum je, kalau tak tahan rasa dia campur dengan air.

2y ago

wc sis 😊