Pengalaman GDM

Ada x yg ada pengalaman gdm

6 Balas

hai. sorry saya takde pengalaman pregnant dengan gdm tapi saya syorkan mommy taip gdm di ruangan search dan pilih post. banyak jugak sharing dekat situ. good luck mommy 😊

Saya sangkut gdm lepas minum air gula tu. Saya gdm on diet. 2 minggu sekali kena buat bsp. bsp pulak dlm sehari tu kena check 4 kali. Saya beli terus alat check tu, mudah.

3y ago

kalau check dkt rumah guna alat tu perlu pergi kk juga ke utk check 4 kali tu?

sy GDM dr 3week dah sangkut gula... skrng on insulin siang dan malam.. plus methfomin.. dan ubt cair darah..

3y ago

tu la.. kene bertabah... now kene amek bsp 7kali.. betul betul kene jage gula

sy pun baru sangkut je 30w.. sekarang ni kena buat bsp 2 mggu sekali.

Saya first time,guna insulin 33 weeks 😔

ikut je diet yg dibagi...