betul ke pergnent nie....bln 12 period mcm biase

ada x yang sama dengan saya...saya baru je hbis period baru je last period 22/12/2020 before period ade test jgak shari sbelum period tapi negatif,habis period 27/12/2020 lepas tu 29/12/2020 cek upt naik 2line samar ...pada mulanya saya saja je test opk lepas habis period yg strip pink tu opk cek masa 29hb naik terang ikut kn minggu depan saya cek tapi sbb xselese perut tu yg cek opk muskil sbb ikut kn waktu subur lambat lagi tapi dh naik teang opk tu..saje je celup upt last2 naik jgak 2 line samar..gambar upt ke dua tu saya baru test hari nie...makin hari makin terang...betul ke pergnent sedang kn baru habis period

betul ke pergnent nie....bln 12 period mcm biase
1 Balas

Boleh jd pregnant. Sis gi klinik cek sis

3y ago

Mmng pregnent sis tapi kandungan luar rahim....nie skrng tgh berpantang