6 minggu scan xnampak lagi

Ada x sis2 semua scan 6 minggu, tapi baby xnampak lagi?

9 Balas

better 8w puan...utk apa2 mklumat, better puan cri dlu prtanyaan dlm grup ni...sbb rmai ja yg dh bgtau utk kndungn below 8w, susah nk nmpk lg...bkn ap, nk mngelakkn dri ibu2 yg stress dok pkir msalah kntung ni

kecik lagi kut. sy pun nmpak kntung ja. janin ngn jntung pun xnmpak.hahah. tmbah sy tgh keep spotting smpai nurse xbrani nk bkak bku pink utk sy.😭

3y ago

tinta hitam mcm mana awk skrg?

Normal sis. Cuba scan lagi on 8 weeks. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻

Normal. Sy scan 7 weeks baru nmpk jantung baby tu pun baru 1cm xnmpk sgat

awal lg.. seeloknya 10 mnggu mcm tu bru nmpak heartbeat n bby

Sy 6 week pun xnmpk 8 week br nmpk sis kena sabar skit je

sy scan 6w xnmpk ,8w nmpk

scan kt kk ke swasta awk

sy 8 mggu bru nmpak