Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Balas

sy da lengkap Dua dos.. dos 1 x pregnant lg n dos 2 sy x th sy pregnt..kalo ikut kiraan sy pegnt 2 atau 3 mggu mase amik dos 2.. skrg spttnyer sy dah 11 weeks.. tp pg scan doc bg th heartbeat baby x de Dan kemugkinan besar sy miscarriage.. tggu lg 2 mggu scan.. doakan sy ye..