Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Balas

sy ambil vaksin time 14week nurse bagi nama..alhamdulillah okay cumnya imun kita kan tak kuat so bnyakkn minum air and rest bnyak2..before pergi vaksin make sure mkn dlu..after vaksin rsa mengantuk sgt, tempat cucuk bengkak kalau pernah cucuk kancing gigi lenguh dia mcm tu lah rsa..y lain semua okay..inshaAllah dipermudahkan..