Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Balas

baru saja lepas vaksin dose 1 jumaat lalu , preg 34weeks . so far ok saja badan xda simptom lain. lengan cuma kebas skit2 , baby ok gerak aktif syukur. Saya ada bincang dgn dr sblm ambil mmg disarankan bagi wanita hamil. mula2 risau juga, nanti 2nd dose kandungan dah msuk 37w harap2 smua jalan lancar 🙏💉💉