Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Balas

sy dh bbrpa mggu lengkap 2 vaksin!..hehehe alhamdulillah okey saja..yg pertama pening2..dos kedua nk demam dlm 3 hri..tp makan je panadol...setel..skg sihat dan insyaAllah yakin dan tawakal..risau tu risau juga sbb kluar kan kdg .tp skurgnya dh usaha .rsa lebih selamat..ambil jeee..selawat byk2..