Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Balas

saya dah lengkap dua dos. masa first dose dgn yakin kata x pregnant , not expecting to be preganant etc.. lepas cucuk dos pertama x demam, cuma letih , pening , tangan kebas. sy baru cucuk dos 2. lepas dos dua rasa loya tangan kaki kebas dan badan berangin. Alhamdulillah lepas sehari rasa sihat semula. sebab loya rasa nak muntah tu baru check pregnancy test rupanya double line

3y ago

pfizer