Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Balas

Saya belum lagi tapi cadang nak daftar esok sbb esok baru masuk 14minggu. Tapi saya tgh tunggu husband tanya doktor, klau doktor kata boleh saya daftar esok. Bestnya dpt vaksin. Tengok tak berita allahyarhamah Siti Sarah pregnant 7bln dia satu family kena covid. Family lain sembuh termasuk anak2 kecil dia tapi cuma Siti Sarah je yg tak dpt diselamatkan sbb pregnant. Betul kan terbukti org pregnant senang kena penyakit sbb sistem antibodi tgh down. Vaksin ni kalau dh ambil tapi masih kena covid -19 juga kesan penyakit pd body tak seteruk tak ambil vaksin. Harap kita semua terhindar drp COVID-19 amiin.

3y ago

Aaminn