nk tanya

ada x sini mmy2 bawah 20thun.. pastu dea ank first kne czer. bole thu sbb apa?

5 Balas

Sya umur 19 masa anak pertama Kene bersalin czer sbb baby prem dan hampir lemas, dan yang kedua ni TGH tunggu keputusan 31/10 ni sama ada boleh normal atau tak

Adik ipar saya 20 tahun . Czer sebab bukaan tak de . 2cm je so decide czer takut baby lemas . Bersalin tu pun baby dah tertelan najis

5y ago

skrg ank dea da bp umr . sje tye sbb sy ank first gk..

Saya sbb jntung baby lemah lepas air ketuban doktr pecah kan..trpksa czer..bukaan dh 7.5cm

Depends ada yg terpaksa czer nk slamatkan baby

Sy pnh cezer sbb jln x buka...