borak2

spe sini da lahirkn ank first.. sy due bln 10. nebes pn ada. xsaba pn ada.. tkot pn ada hahaha. nk thu la apa pglmn korg..? yg bru lahir ank first. yewla kn xde pglmn. proses korg bpe lma bpe jam. cmne raaa dea smua. hehehe nk thu je. mna thu pape bole stdby

1 Balas

Pengalaman masa anak first dulu kne paksa bersalin..tetiba ada darah tinggi..dari nak bersalin normal terpaksa kne operate sbb baby terbelit tali pusat..tp merasa laa sakit contraction..huhuhu

5y ago

Aah..duk dlm wad bersalin 5jam..pastu terus kne emergency operate..😅